Wave of Kali

Perinteeksi muodostumassa oleva, Yyterin hiekkadyyneillä, toteutuva seminaari on taas ovella.

Viime vuonna koronan takia emme kokoontuneet yhteen kertaakaan, mutta nyt on aika yrittää palauttaa tämäkin perinne.

Tämä taitaa olla jo neljäs kerta, kun kokoonnutaan Yyteriin opettelemaan kalia. Hiekkaranta ja meri tarjoavat oman erikoisen ympäristönsä harjoittelulle. Jalkatyö muuttuu, kun ei olla tasaisilla matoilla. Alta liukuva hiekka tai meren tarjoama vastus on tervetullutta vaihtelua harjoitteluun sisällä salissa.

Tänä vuonna Yyterissä on tiedossa Kalin perus osa-alueita. Yhtä ja kahta keppiä, veistä sekä aseetonta.

Tavoitteena on käydä läpi materiaalia yhden kepin four wall -tekniikoista, keppipoisottoja kahdella kepillä ja niiden aseettomia sovelluksi sekä lopuksi veistä 9958 -rakenteesta. Tämä on siis suunnitelma joka tuskin pitää, mutta ainakin on jokin ajatus mistä lähteä. Lopuksi tullaan tekemään jotain erikoista

Four wall on neljä torjuntaa jotka tehdää kepillä kuudelle eri korkeudelle. Näitä voi käyttää niin torjuntaan kuin sisääntuloihin. Four walls -tekniikoissa on kaksi osa-aluetta jotka kummatkin sisältävät niin keppi- kuin jalkatyö tekniikoita. Keskitymme näistä jälkimmäiseen jossa liike on ylä-ala linjoilla.

Kahden kepin poisotot ovat pala kali -tekniikoita jotka oovat tulleet vastaan jo vuosikausia sitten. Itse asiassa ensimmäisellä Bill Mcgrathin opettamalla seminaarilla jolle osallistuneille opetettiin nämä tekniikat. Varsinaisia poisottotekniikoita ei ole kuin muutama, mutta tapoja tulla sisään on se perinteinen kaksitoista. Näistä on olemassa myös kahden veitsen versiot jotka jäävät toiseen kertaan. Koska kalin liikkeet pitäisi olla sellaisia, että ne voi siirtää aseesta toiseen, olemme miettineet aseettomia versioita näistä tekniikoista.

9985 on pala vanhaa kalia, joka on tullut tutuksi Ulin opetusten kautta. Hän on oppinut tämän harjoituksen Greg Allandilta. 9958 on veitsi flow harjoite jota voi käyttää runkona niin tekniselle sparrille kuin erillaisten tekniikoiden harjoitteluun. Niin kuin muutkin flow -drillit se on harjoittelu palikka jota on tarkoitus käyttää kehittämään ajoitusta, flowta ja tekniikoita.

Katsotaan saadaanko näillä ajatuksilla täytettyä koko päivä. Jos ei niin pitää keksiä jotain lisää.

Nähdään rannalla…

Aloitamme Yyterissä noin klo 09.00 ja jatkamme siitä iltaan asti.

Kategoriat: Uncategorized

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Perinteeksi muodostumassa oleva, Yyterin hiekkadyyneillä, toteutuva seminaari on taas ovella. Viime vuonna koronan takia emme kokoontuneet yhteen kertaakaan, mutta nyt on aika yrittää palauttaa tämäkin perinne. Tämä taitaa olla jo neljäs kerta, kun kokoonnutaan Yyteriin opettelemaan kalia. Hiekkaranta ja meri tarjoavat oman erikoisen ympäristönsä harjoittelulle. Jalkatyö muuttuu, kun ei olla tasaisilla matoilla. Alta liukuva hiekka tai meren tarjoama vastus on tervetullutta vaihtelua harjoitteluun sisällä salissa. Tänä vuonna Yyterissä on tiedossa Kalin perus osa-alueita. Yhtä ja kahta keppiä, veistä sekä aseetonta. Tavoitteena on käydä läpi materiaalia yhden kepin four wall -tekniikoista, keppipoisottoja kahdella kepillä ja niiden aseettomia sovelluksi sekä lopuksi veistä 9958 -rakenteesta. Tämä on siis suunnitelma joka tuskin pitää, mutta ainakin on jokin ajatus mistä lähteä. Lopuksi tullaan tekemään jotain erikoista Four wall on neljä torjuntaa jotka tehdää kepillä kuudelle eri korkeudelle. Näitä voi käyttää niin torjuntaan kuin sisääntuloihin. Four walls -tekniikoissa on kaksi osa-aluetta jotka kummatkin sisältävät niin keppi- kuin jalkatyö tekniikoita. Keskitymme näistä jälkimmäiseen jossa liike on ylä-ala linjoilla. Kahden kepin poisotot ovat pala kali -tekniikoita jotka oovat tulleet vastaan jo vuosikausia sitten. Itse asiassa ensimmäisellä Bill Mcgrathin opettamalla seminaarilla jolle osallistuneille opetettiin nämä tekniikat. Varsinaisia poisottotekniikoita ei ole kuin muutama, mutta tapoja tulla sisään on se perinteinen kaksitoista. Näistä on olemassa myös kahden veitsen versiot jotka jäävät toiseen kertaan. Koska kalin liikkeet pitäisi olla sellaisia, että ne voi siirtää aseesta toiseen, olemme miettineet aseettomia versioita näistä tekniikoista. 9985 on pala vanhaa kalia, joka on tullut tutuksi Ulin opetusten kautta. Hän on oppinut tämän harjoituksen Greg Allandilta. 9958 on veitsi flow harjoite jota voi käyttää runkona niin tekniselle sparrille kuin erillaisten tekniikoiden harjoitteluun. Niin kuin muutkin flow -drillit se on harjoittelu palikka jota on tarkoitus käyttää kehittämään ajoitusta, flowta ja tekniikoita. Katsotaan saadaanko näillä ajatuksilla täytettyä koko päivä. Jos ei niin pitää keksiä jotain lisää. Nähdään rannalla... Aloitamme Yyterissä noin klo 09.00 ja jatkamme siitä iltaan asti.