fbpx

Pandemiasta huolimatta elämä jatkuu ja kepit viuhuvat. Uuden vuoden alussa on perinteisesti aloitettu uusi alkeiskurssi ja niin tänäkin vuonna. Nyt ”uuden normaalin” aikana asiat ovat kuitenkin vähän erillailla ja tulemme sopeutumaan.

Vuoden 2021 ensimmäinen alkeiskurssi tullaan toteuttamaan ulkoharjoituksina. Harjoittelupaikkana toimiva Ratinan sillan alla sijaitseva ulkokuntosali tarjoaa hyvät puitteet ulkona harjoitteluun ja suojan sateelta, muttei tuulelta. Tämä kannattaa huomioida pukeutumisessa ja on myös hyvä satsata lämpimiin käsineisiin. Ratinan stadionin parkkialueelle on helppo jättää auto harjoitusten ajaksi.

Harjoitukset tulevat olemaan maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 18.30. Kurssi jatkuu aina Toukokuun loppuun asti ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, harjoitellaan ulkona myös kesällä.

Alkeiskurssin tavoite on antaa toimiva pohja KALI64 -systeemiin. Samalla rakentuu myös toimiva pohja harjoitella muita Pekiti Tirsia Kali -pohjaisia systeemeitä. Alkeiskurssia seuraa jatkoryhmän harjoitukset. Nämä ovat alkuvuoden aikana maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 20.00 ja sunnuntaisin kello 12.00.

Kurssin hinta on 80€ ja opiskelijoilta/työttömiltä 60€. Kurssin jälkeen hinta on 30€/20€ kuukaudessa. Seuran kautta saa hankittua keppejä, harjoitusveitsiä ja keppipusseja.

Jos kali ja ennen kaikkea KALI64 kiinnostaa niin ota yhteyttä ja ilmoittaudu kurssille osoitteeseen ptktre@gmail.com.

Hyvää ja rauhallista Joulua sekä toiminnan täytteistä uutta vuotta.

Kategoriat: Uncategorized

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *