fbpx

Sosiaalisen kontaktin rajoittamiseen ei riitä edes largo mano etäisyyden harjoittelu. Pari harjoittelun sijaan pitää harjoitella itsenäisesti. Tässä on harjoittelu ideoita joista voi aloittaa. Lisää on tulossa kunhan tässä ehditään.

Ensimmäiseksi pitää rakentaa oma Pendulum bag. Pendulum bag ja Swing bag ova nimiä pienellä pussille jota voidaan käyttää tarkkuus ja liike harjoitteluun. Tunnettuja ohjaajia jotka käyttivät näitä pikku säkkejä harjoittelussa olivat edesmenneet Eskrimodori Sonny Umpad(Visyan Corto Kadena) ja nyrkkeili opettaja Cus D’amato(Mike Tysonin valmentaja).

Pullo Pendulum.
Pullosta tehty Pendulum Bag.
Pussista ja teipistä tehty pendulum bag.

Valmistukseen voit käyttää joko pussia tai juomapulloa. Tarvitset myös narua jolla saat sen roikkumaan jostain. Täytä pussi hiekalla niin se ei heittelehdi ympäriinsä. Ripustat sen sitten roikkumaan katosta tai puun oksasta sellaiseen paikkaan jossa on tilaa liikkua ja heiluttaa keppiä.

Terassille asennettu Pendulum.

Ensimmäinen harjoite: 1-2 lyönnit baggiin. Älä lyö täysiä vaan koita saada hyviä osumia. Kun pussi alkaa liikkua niin käytä jalkatyötä pitääksesi itsesi hyvällä etäisyydellä (Medio-Corto).

Pidä huolta että lyönnit ovat teknisesti hyviä. Loadit kuntoon.

Seuraava harjoitus on 1-2 horizontaali lyönnit pendulumiin. Vaakalyönnit hyvästä loadista. Etäisyys on pidempi (largo) ja pendulumi alkaa liikkua huomattavasti enemmän. Keskity jälleen pitämään hyvä etäisyys ja lyönnit tarkkoina.

Pidä lyönnit pitkinä ja tarkkoina.

Kolmas harjoitus on diagonaalit lyönnit pendulumiin. Pidä edelleen lyönnit pitkinä, loadit kunnossa. Käytä taas liikettä pitämään etäisyys kunnossa.

Käytä jalkatyötä pitääksesi etäisyyden kunnossa.

Viimeinen pendulum harjoite on yhdistää nämä lyönnit yhteen jalkatyön kanssa. Käytä sopivaa lyöntiä etäisyydestä riippuen, liiku ja käytä jalkatyötä pitääksesi yllä hyvää liikettä.

Lisä treeninä aina voi tehdä abecedariota. Muista hyvä tekniikka ja hyvät linjat. Videossa on kaksi versiota joita on tullut vastaan eri opettajilta.

Kaksi eri jalkatyö vaihtoehtoa. Adjustment step ja sidestep.

Tämän lisäksi tasapainoa voi harjoittaa tekemällä kapealla alustalla joko Abacedariota tai 1-2 lyöntejä.

Kun tila loppuu tai on kapeampaa niin pitää soveltaa.
Tai voi tehdä perusteita.

Tässä alkuu muutamia keppi treeni ideoita joilla pääsee alkuun. Lisää tulee kunhan ehditään. Myös muita kuin keppi harjoituksia on tulossa.

Hyvää karanteenia.

Petri

Kategoriat: Uncategorized

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *